Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer. 

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • Hele menyen - servert som deleretter, må bestilles av hele bordet. Inkluderer dessert.
  • 999,- per gjest
  • Potetlompe med røykt makrell smør og dill
  • 99,-
  • Posjert og avkjølt kamskjell, tomatgelé og kvann marinerte grønnsaker
  • 169,-
  • Røkt fjellørret og eggekrem på jordskokkchips
  • 149,-
  • Grillet blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 169,-
  • Bokhvete-stekt flatøsters med røykt kulturmelk og kål- og shisoreslish
  • 149,-
  • Grillet sjøkreps med fermentert rettich, kål og svart hvitløk
  • 229,-
  • Bakte og lettørkede beter med syltede hyllebær, reddiker og betesjy
  • 189,-
  • Hvitløksbakt blomkål med confitert sitron og persille
  • 169,-
  • Nypoteter med sopp, sjøgress og soppbuljong
  • 169,-
  • Pannestekt fisk med neper og løpstikkepuré
  • 249,-
  • Dampet klippfisk med neper og løpstikkepuré
  • 249,-
  • Ekstra retter - ikke inkludert i "Hele Menyen"
  • Stør kaviar “chawan mushi” med kvede
  • 249,-
  • Grillet 60 dagers tørrmodnet “Côte de Boeuf” fra Voss gardsslakteri (1000 gr)
  • 999,-