Meny

À la carte meny og Meny Lysverket serveres i restauranten. Selskapsmenyene våre er tilgjengelig ved booking av vårt nye private rom til lukket selskap. 

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer. 

Klikk på en av menyene for å se hva den inneholder!

Meny Lysverket (kl 18:00-22:00)

  • Kebab med røykt makrellsmør og tomat
  • Røkt fjellørret “tartar” med eggeplomme og syltet rabarbra
  • * Stør kaviar “chawan mushi” med kvede
  • Posjert og avkjølt kamskjell, tomatgelé og kvann-marinerte grønnsaker
  • Grillede blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • Grillet sjøkreps med jordskokk, grillet shi take og sjøkrepssaus
  • Stekt torsk med spinatpuré, braisert grønnkål og Pommes Dauphin
  • Grillet villsau med persillerot, rosenkål og lammesjy
  • Estragon- og kamillemousse med pæresorbet og eplesalat
  • Pris meny - kr 995,-
  • * Med kaviar - kr 1195,-
  • Pris drikkepakke - kr 895,-

Selskapsmenyer

  • Tre retter, kr. 799
  • Grillede blåskjell med «XO» skalldyrsaus (spises med hendene)
  • Braisert lammenakke med persillerot, fritert rosenkål og kirsebær- sursøt saus
  • Sjokoladeterte og kulturmelksis
  • -
  • Tre retter, kr 699
  • Bakte og lett-tørkede beter med syltet hylleblomst, reddiker og betesjy
  • Stekt torsk, grillet grønnkål,Pommes Dauphine og «pil pil»klippfisksaus
  • Kamilleparfait, eplesalat med estragon og eplesorbet
  • -
  • Tilgjengelig i november og desember
  • Tre retters pinnekjøttmiddag med akevittsmaking, kr 2500 (inkludert drikke)
  • Velkomstdrink og en kort akevittsmaking med barsjef Kasper Gulbrandsen
  • Lysverkets surdeigsbrød og smør fra Røros
  • Grillet sjøkreps med ristet jordskokk og sjøkrepssaus
  • Orrerøykt pinnekjøtt fra fjellbeitende lamb, produsert av Anders Tveite på Voss
  • Servert først på tallerken, så i annen gang i skåler på deling
  • Kamilleparfait, eplesalat med estragon og eplesorbet
  • Kaffe, sjokolade og avec

À la carte (kl 18.00-22.00)

  • Snacks
  • Minikebab med røykt makrellsmør og tomat
  • 39,-
  • Røkt fjellørret “tartar” med eggeplomme og syltet rabarbra
  • 149,-
  • Stør kaviar “chawan mushi” med kvede
  • 249,-
  • På deling
  • Grillet blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 169,-
  • Hvitløksbakt blomkål med confitert sitron og persille
  • 169,-
  • Forretter
  • Posjert og avkjølt kamskjell, tomatgelé og kvann-marinerte grønnsaker
  • 229,-
  • Grillet sjøkreps med jordskokk, grillet shi take og og sjøkrepssaus
  • 229,-
  • Bakte og lett-tørkede beter med syltet hylleblomst, feta, reddiker og betesjy
  • 189,-
  • Hovedretter
  • Stekt torsk med spinatpuré, braisert grønnkål og Pommes Dauphin
  • 349,-
  • Grillet villsau med persillerot, rosenkål og lammesjy
  • 399,-