Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

LUNSJ (kl 12.00-15.00)

  • DELEMENY - kjøkkenet setter sammen et utvalg av kalde og varme retter til bordet
  • Delemeny med terte og kaffe
  • 395,-
  • Delemeny
  • 295,-
  • A LA CARTE
  • Ostesmørsbrød “Cuban”. Surdeigsbrød med smeltet ost, svin, sennep og pickles
  • 229,-
  • Fritert fiskeburger med kimchi og youghurtdressing
  • 199,-
  • Sandwich med geit og 1000 island dressing
  • 199,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker - serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Bakte beter på surdeigsbrød, XO-vinaigrette, syltede plommer og shiitake
  • 199,-
  • Røyketorsksalat med chili og kvann på toast
  • 199,-
  • Salat med økologisk kylling fra Homlagarden med bacon, estragondressing og syltede gulrøtter. Serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Kjøttkaker av svin i brun saus med poteter, ertestuing og gulrot
  • 249,-
  • Dagens fisk med rosettkål og jordskokk dumpings
  • 299,-
  • Vanlijeis med rørte jordbær fra i sommer og bokhvetekake
  • 99,-
  • Sjokoladeterte med tindved
  • 149,-
  • Brownie
  • 49,-

MENY (kl 15.00-18.00)

  • Chilinøtter
  • 49,-
  • Paprikachips med Holidaydip
  • 89,-
  • Flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Ostetallerken med oster fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Bakte beter, XO-vinaigrette, syltede plommer fra Hardanger og shiitake
  • 129,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-
  • Fiskekaker med kokte poteter, glaserte gulrøtter og karrisaus
  • 249,-
  • Dagens fisk
  • 349,-
  • Vaniljeis med rørte jordbær og bokhvetekake
  • 99,-

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • TRE RETTER
  • Bakte beter med XO-vinaigrette, salte plommer fra Hardanger og reddiker
  • Stekt skate med grillet rosettkål, jordskokk-dumpling og sennepssaus
  • Marinert kirsebær med mandel, karamell og shiso-kulturmelkiskrem
  • 549,-
  • MENY LYSVERKET
  • Kveite fra Glitne med østersemulsjon, syltede hvite jordbær og kvannfrø
  • Posjert sjøkreps med gulrot syltet i mjødurteddik og sabayon
  • Klippfisk-ragu med grillet shiitake fra Trondheim og hasselnøtter
  • Dampet torsk med baconmarmelade, spätzle og hjertesalat
  • Marinert kirsebær med mandel karamell og shiso-kulturmelkiskrem
  • 899,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass)
  • 799,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass + Champagne/Cocktail & kaffe)
  • 999,-
  • A LA CARTE
  • Snacks
  • Chilinøtter
  • 49,-
  • Fritert torskeskinn
  • 49,-
  • Paprikachips og Holidaydip
  • 89,-
  • Grillet blåskjell med XO-vinaigrette
  • 99,-
  • Flatøsters fra Norge, 6 stk
  • 249,-
  • Flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Brød og smør
  • 49,-
  • Småretter
  • Kremet skalldyrsuppe med skalldyr og fisk
  • 229,-
  • Bakte beter, XO-vinaigrette, salte plommer fra Hardanger og reddiker
  • 129,-
  • Kveite fra Glitne med østersemulsjon, sylted hvit jordbær og kvannfrø
  • 149,-
  • Posjert sjøkreps med gulrot syltet i mjødurteddik og sabayon
  • 199,-
  • Fritert fisk med 1000 Island
  • 129,-
  • Spekemat fra Ask og Tveite Gard
  • 199,-
  • Ostetallerken fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Ostesmørbrød “Cuban”. Surdeigsbrød, smeltet ost, svin, sennep og pickles
  • 229,-
  • Hovedretter
  • Grillet svineribbe, grillet salat, bygg- og skalldyrsragû og jordskokkpuré
  • 399,-
  • Stekt skate med grillet rosettkål, jordskokk-dumpling og sennepssaus
  • 349,-
  • Tradisjonsmat
  • Bergensk fiskesuppe
  • 199,-
  • Fiskekaker med kokte poteter, glaserte gulrøtter og karrisaus
  • 249,-
  • Dessert
  • Marinert kirsebær med mandel karamell og shiso-kulturmelkiskrem
  • 129,-
  • Tinved og sjokoladeterte
  • 149,-
  • Vanlijeis med rørte jordbær fra i sommer og bokhvetecrumble
  • 99,-