Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

LUNSJ (kl 12.00-15.00)

  • DELEMENY - (serveres kun til hele bordet). Delemenyen inneholder følgende retter: Fritert fisk med remulade, en munnfull av Bergensk fiskesuppe, tomatsalat, gulrotfalafel og egg & bacon. Menyen serveres med brød og smør til bordet.
  • Delemeny med sjokolade og kaffe
  • 395,-
  • Delemeny
  • 295,-
  • A LA CARTE
  • Spekemat fra Ask og Anders Tveite
  • 129,- per 100 gram
  • Grønn salat fra Erik Halvorsen med fritert gulrotfalafel og purreløkdressing
  • 199,-
  • Marinert tomatsalat med urter, hagebær, toast og hjemmelaget pancetta
  • 149,-
  • Blåskjell med XO-saus. Serveres med brød og smør
  • 149,-
  • Eggerøre og eldhusrøykt baconsandwich med rødkittost og vårløk
  • 199,-
  • Fritert fiskeburger med remulade og syltet agurk
  • 199,-
  • Bergensk fiskesuppe med fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-

MENY (kl 15.00-18.00)

  • Chilinøtter med tørkede kirsebær
  • 69,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-
  • Grønn salat med fritert gulrotfalaffel og ramsløkdressing
  • 199,-
  • Marinert tomatsalat med urter, hagebær, hjemmelaget pancetta
  • 149,-
  • Fritert fiskeburger med remulade og syltet agurk
  • 199,-

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • Hele menyen - servert som deleretter, må bestilles av hele bordet. Inkluderer dessert
  • 999,- per gjest
  • Grillet surdeigsbrød med søl og pisket svinefett
  • 69,-
  • Røykt makrellsmør på surdeigskjeks
  • 99,-
  • Fritert torskeskinn med østerskrem og sitron
  • 149,-
  • Tempura sommergrønnsaker
  • 149,-
  • Grillet blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 169,-
  • Fritert fisk med mjødurt-marinert rettich og salviemajones
  • 169,-
  • Sprø kylling- og skalldyrdumplings med strandkrabbesaus
  • 229,-
  • Tomatsalat med rips og DIY tomatbuljong
  • 169,-
  • Glaserte gulrøtter med gulrotfalafler og fetaost fra Grindal Ysteri
  • 169,-
  • Kokte nypoteter glasert med blomkarsepuré og grillet sommerkål
  • 169,-
  • Pannestekt fisk med neper og løpstikkepuré
  • 249,-
  • Spør etter dessertmeny